Gyógyfutár

Spenótos penne – a 10 perces vacsora

Nem mindig van idő két fogásos vacsorát vagy ebédet készíteni? Itt a gyors és egyszerű megoldás! Zöldséges, tejszínes és még tészta is van benne, ez már csak isteni finom lehet! Lássuk hogyan készül a tejszínes, spenótos penne. Hozzávalók: 2 csokor spenót 2 dl tejszín 3 gerezd fokhagyma 3 dkg vaj 50 dkg penne tészta só… Tovább »

Bőrápolás a konyhából!

Mindannyian szeretünk tenni az bőrünk szépségéért és egészségéért. És mindenkivel előfordult már, hogy elfogyott a kedvenc bőrápolási terméke, de valamiért nem jutott el boltba, hogy beszerezze az utánpótlást. Ezért olyan csodaszereket mutatok Nektek, amik minden konyhában megtalálhatóak, szinte elengedhetetlen termékei egy háztartásnak és még bőrápolásra is bátran lehet őket használni! Íme: Só: alap minden otthonban…. Tovább »

Pisztáciafagyi: az örök kedvenc

Pisztácia és fagyi? Igen! És ha megkóstolod nem is akarsz majd más milyet enni. Egy isteni, krémes pisztáciafagyi receptet mutatok Nektek! Tökéletes desszert a családnak, vagy vendégvárónak is nagyszerű választás. Hozzávalók: 10 dkg sós pisztácia héjából kibontva 5 dl tejszín 5 dl tej 15 dkg cukor (ha nem szeretnél annyira édeset akkor elég 5 dkg… Tovább »

Egy klasszikus másként: Új köntösben a tejberizs

Az első találkozásom a tejberizzsel nem volt túl felemelő.  Ezelőtt 25 éve, az iskolai menzán történt. Végignéztem, ahogy  a termetes alumínium merőkanálból kizöttyen a  fehéres massza, és mikor a tányéromon landolt, nem volt túl ínycsiklandozó.  El kellett teljen vagy 4 -5 évnek, hogy barátságot kössek a tejberizzsel. Olyan jól sikerült, hogy azóta kísérletezek, hogy mivel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!