Gyógyfutár

Kávézaccos testradír

Ha valaki igazán pihe-puha bőrre vágyik, akkor érdemes kipróbálnia ezt az egyszerű és olcsó szépségtrükköt. Nincs szükségünk másra, csak egy jó adag türelemre és egy csészényi kávézaccra.  Bár a kapszulás kávék térhódítása után, ezt nem is olyan egyszerű  beszerezni:) A türelemre pedig azért van szükség, mert a takarítás utána sajnos eltarthat egy darabig.    Többféle… Tovább »

A dekoltázs szépségéért!

Mutassuk meg, azt ami szép! Nekünk nőknek ápolni kell a bőrünket, hogy mindig szép és puha legyen. Ez alól a dekoltázs sem kivétel, hiszen irodában, vagy étteremben is van egy előírt öltözék, ami természetesen mutatja a dekoltázst. Ezért annak hidratálására és ápolására is oda kell figyelni! Mivel egy nagyon érzékeny területről van szó, hiszen a… Tovább »

Magokba zárt szépség

A természetben megszámlálhatatlan gyógynövény és praktika áll a rendelkezésünkre, meglepődnénk, hogy néhány egyszerű, hasztalannak tűnő növény mennyi minden tehet szépségünkért. Manapság egyre több kozmetikum tartalmaz természetes anyagokat, melyek ápolják és vigyáznak a bőrünkre. Ismerkedjünk meg 4 olyan maggal, amiről nem gondolnánk, hogy sokat tesznek bőrünkért! Gránátalmamag: ez a gyümölcs nem csak nagyon finom, de feszesíti… Tovább »

5 perces hidratáló maszkok házilag-Győzd le a hideg okozta bőrszárazságot!

A tél kiemelt időszak az arcápolás-bőrápolás terén. Ha valaki sokat tölti idejét szabad levegőn, érdemes gondoskodnia az arcbőréről. A hidratálás és a megfelelő odafigyelés elengedhetetlen. Mindezt 5 perc alatt letudni nem olyan könnyű. Mindenki rohan, mindenkinek kevés idő jut magára, pedig nem kellene, hogy így legyen… Hideg, szeles időben: zabkorpás arcpakolás A zabpelyhes vagy zabkorpás… Tovább »

Babaarcot szeretnél? Pakold meg babbal!

Igen, jól olvastad! A babból is értékes arcpakolást lehet készíteni. Mindenkit óva intenék attól, hogy a fagyasztóláda aljáról kikapargassa a Juliskababot, vagy a nyáron eltett zöldbabot. Azonban kozmetikai célokra kiválóan alkalmas az adzuki bab. Milyen bőrtípusra ajánlott? Cikkünkből mindezt megtudhatod. Ismerd meg a történetét: Az adzuki bab (Vigna angularis) napjainkra a japán konyha egyik legjellegzetesebb és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!