Gyógyfutár

Nemzetek konyhája: a spanyol gazpacho

Folytassuk a nemzetek konyháját ismét egy nemzeti levessel. Spanyolország egész területén fogyasztják ezt a zöldséges, sűrű hideg levest. A paradicsom az alapja ennek a levesnek, emellett számos zöldséget tartalmaz. Kiválóan alkalmas ebédre vagy vacsorára is. Most ismerkedjünk meg a klasszikus recepttel, ami nagyon gyorsan és könnyen elkészíthető. Hozzávalók: 4 db paradicsom 1 db sárga kaliforniai… Tovább »

Indulhat a nagy leveses hét? 5.nap: Csípős ravioli leves

Ezúttal a raviolit nem főételként hanem levesként készítjük el.  Fél órát kell csupán a konyhában tölteni és kész is van a testet-lelket átmelengető csípős ravioli leves. laktató és napokig eltartható gazdag étel. Ajánlom az olasz ízek szerelmeseinek. Hozzávalók:  1 csomag sonkás ravioli 3 evőkanál  sűrített paradicsomot friss bazsalikom só, bors, szárított oregánó chili   Elkészítés: … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!