Gyógyfutár

Teljes kiőrlésű banános palacsinta

Mint ahogy arról már korábban olvashattunk, amellett, hogy a banánban sok a cukor meg a kalória, nagyon egészséges gyümölcs. Nagyon sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amik fontosan a szervezet számára. Emellett támogatja az emésztést, és jótékonyan hat a vérnyomásra is. Ha pedig már meguntuk magában enni a banánt, akkor bármilyen finomságot lehet készíteni belőle…. Tovább »

Palacsinta reggelire? Igen!

Szerintem nincs olyan ember, aki ne imádná a palacsintát. Legyen az lekváros, kakaós vagy éppen túrós. De a töltelékek tárháza végtelen, a sóstól egészen az édes palacsintákig, mindenki megtalálja a számára legfinomabb fajtát. Most egy igazi amerikai palacsintát fogunk elkészíteni, hiszen ott szokás, hogy reggelire ezt fogyasztják. Mondjuk meg is értem, hiszen isteni finom.  Hozzávalók: … Tovább »

Palacsinta – a megunhatatlan kedvenc liszt és cukor nélkül

Egy olyan receptet hoztam, amit Mindenki imád, ebben biztos vagyok. Valaki így, valaki úgy készíti, fahéjasan vagy sok tejjel, de olyat is láttam már, aki vízzel készíti a tésztát. Most egy olyan palacsinta receptet hoztam, aminek a tésztájába se cukor, se liszt nem kell, mégis isteni finom és pillanatok alatt elkészül! Hozzávalók:  100g zabpehely 2… Tovább »

Tökmaglisztes palacsinta zamatos eperrel

Van az úgy, hogy az ember bevásárol mindenféle reformlisztekből, mikor úrrá lesz rajta a “jajj de életmód változtatás kéne” érzés. Így került a classic lisztek, a zsemlemorzsa és a búzadara szomszédságába a tökmagliszt. Zöldes színével kellemes kis színfolt lett. Aztán elkezdtem használni mint alapanyag, első körben csak kenyértésztához, kekszekhez, pizzatésztához adtam. De most rápróbáltam egy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!