Gyógyfutár

Gulyásleves – az igazi rusztikum

Nem ismerek olyat, aki ne imádta volna és a mai napig ne imádná a nagyi főztjét. Így van ez a gulyáslevessel is. Egy nagyon hagyományos, nagyon magyar étel, amit csakis imádni lehet, legalábbis én imádom! Egy rendes magyar háztartásban elengedhetetlen, tartalmas leves. Lássuk hogyan is készül. Hozzávalók:  50 dkg marhalábszár 50 dkg krumpli 0,5 liter… Tovább »

Nemzetek konyhája: Ukrán borscs – vagyis céklaleves

Mit szólnátok hozzá, ha hétről hétre egy-egy nemzet ételével ismerkednénk meg? Kezdetnek egy ikonikus borscs levessel kezdjük. Ez leginkább a szláv országokban népszerű, főként Ukrajna, Oroszország, Lengyelország vagy Litvánia kedvelt étele. Ez a leves céklából készül, ahány nemzet, annyiféle módon készítik el. Mi most nézzünk meg egy ukrán receptet. Hozzávalók: 40 dkg cékla 60 dkg… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!