Gyógyfutár

Variációk egy alapanyagra: Főszerepben a fehér csoki

Nem félek kijelenteni, hogy masszív étcsoki függő vagyok. El sem tudom képzelni, hogy egy sütire/sütibe más kerüljön. A munkatársammal fogadtunk és sajnos vesztettem. A fogadás tétje nem volt más mint egy tábla fehér csoki. Mivel kakaóallergiában szenved és nem tudja átélni azt  csodát, amit én, amikor ét csokit majszolok, így úgy döntöttem nem csupán egy… Tovább »

Bizsergetős csokis tekercs

Szereted a mentolt és a csokit együtt? Különlegességgel szeretnéd meglepni az ízlelőbimbóid? Olyan sütibe harapnál, ami egyszerre megbizserget és egyszerre simogat? Akkor ez a recept neked lett megteremtve. Egyszerűen elkészíthető! Kezdő süteménykészítők is bátran nekikezdhetnek az elkészítésnek. Hozzávalók: 100 g  sütőporos liszt  ( 95 dkg liszt+1 kávéskanál sütőpor+ fél teáskanál só) 25 g kakaópor (… Tovább »

Hallottál már a mangóvajról?

Manapság a bőrápolásban egyre nagyobb teret hódítanak az egzotikus vajak. A könnyen felszívódó és tápláló mangóvaj ezek közül az egyik legkedveltebb a bio kozmetikumok világában. A mangó A mangófa a Himalája déli részéről származik, ma pedig már szinte minden trópusi tájon termesztik. Termése édes és tápláló, vitaminokban, antioxidánsokban, és rostokban gazdag. Sok A, E,  és… Tovább »

Kézzel készült ajándék? Készíts kamillás banánlekvárt!

A karácsony ezúttal is elkerülhetetlenül megérkezik. A kézzel készített ajándékok nem csak költséghatékonyak, de a szívünknek kedvesebbek is. Mit tegyünk, ha nem vagyunk elég ügyes kezűek?  Pillanatok alatt kell kreálni valami különlegeset? Készítsünk kamillás banánlekvárt. A ráfordítási idő és a költségek szinte nevetségesek.  Hozzávalók:  1 kg hámozott banán5 dkg szárított  kamillavirágzat ( gyógytea filterből is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!