Gyógyfutár

Hideg ellen kanalazz forró sajtgombóc levest!

Odakint tombolnak a mínuszok  és eljött a plédbe csavarós filmezések ideje. Aki a buszmegállóban vár, vagy csak a kötelező kutya sétáltatáson esik túl esténként, az át igencsak átérzi milyen is hosszú percekig álldogálni a csontmetsző hidegben. Ha sehogy sem tudsz átmelegedni, akkor ajánlom a következő olcsó, forró és finom levest amitől minden didergéssel töltött percet… Tovább »

Teriyaki csirke szezámos hajdinatésztával

Teriyaki egy, a japán konyhában használatos főzési technika, amiben az ételt szójaszósszal, mirinnel és cukorral roston sütik vagy grillezik. Ma már minden nagyobb üzletben megvásárolható az előre elkészített szósz, mely az alábbi recept fontos alkotóeleme.  Hozzávalók a csirkéhez: 4 evőkanál teriyaki szósz50 dkg csirkemellfiléigény szerint földimogyoró-olaj Hozzávalók a tésztához: 2 evőkanál friss, apróra vágott petrezselyemzöld2 evőkanál pirított… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!