Gyógyfutár

Spenótos penne – a 10 perces vacsora

Nem mindig van idő két fogásos vacsorát vagy ebédet készíteni? Itt a gyors és egyszerű megoldás! Zöldséges, tejszínes és még tészta is van benne, ez már csak isteni finom lehet! Lássuk hogyan készül a tejszínes, spenótos penne. Hozzávalók: 2 csokor spenót 2 dl tejszín 3 gerezd fokhagyma 3 dkg vaj 50 dkg penne tészta só… Tovább »

Zöldséges-sonkás kuszkusz

Egy nagyon finom, nagyon laktató receptet hoztam, az egyre kedveltebb kuszkuszból. Gyorsan elkészül, pillanatok alatt már az asztalra is rakható, meg állja a helyét ebédként és vacsoraként is. Hozzávalók: 10 dkg kuszkusz 1 cukkini 25 dkg csiperkegomba 10 dkg sonka feta sajt ízlés szerint 1 kaliforniai paprika vaj só, bors Elkészítés: A kuszkuszt öntjük le… Tovább »

Pisztáciás tészta: egy könnyed nyári fogás

A nagy melegben másra sem vágyunk mint egy hideg üdítőre, lehetőleg egy légkondicionált helységben. Ilyenkor nem kívánunk semmi meleget és forrót, inkább a könnyebb, friss fogásokat részesítjük előnyben. A mai recept is egy ilyen, könnye, gyorsan összedobható, ráadásul egy teljesen szokatlan ízvilág. Ez a pisztáciás tészta. Hozzávalók: 25 dkg tészta 8 dkg pisztácia 15 dkg… Tovább »

Zöld fűszeres gomba füstölt mozzarellával

Imádom azokat az ételeket, amihez alig kell alapanyag, viszont nagyon jól passzolnak az ízek. Az sem baj, ha nem kell ezek után órákig mosogatni. Húsmentes  és gyorsan elkészíthető vacsora. Azonnali fogyasztásra javaslom! Hozzávalók:  40 dkg matsutake ( vagy más erdei gomba)  2 ág rozmaring 3 evőkanál frissen aprított snidling ( metélőhagyma) 25 dkg mozzarella 4… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!