Gyógyfutár

Egy klasszikus másként: Új köntösben a tejberizs

Az első találkozásom a tejberizzsel nem volt túl felemelő.  Ezelőtt 25 éve, az iskolai menzán történt. Végignéztem, ahogy  a termetes alumínium merőkanálból kizöttyen a  fehéres massza, és mikor a tányéromon landolt, nem volt túl ínycsiklandozó.  El kellett teljen vagy 4 -5 évnek, hogy barátságot kössek a tejberizzsel. Olyan jól sikerült, hogy azóta kísérletezek, hogy mivel… Tovább »

Ezzel az 5 egzotikus koktél alapanyaggal készülj a szilveszterre!

Az ünnepek és bulik közkedvelt italai a különböző koktélok. Egyszerűbb koktélokat bátran készíthetünk mi magunk is, ezzel a vendégeket biztosan levesszük a lábukról. Persze előtte érdemes utánanézni a számtalan összetevőnek. Most ismerkedjünk meg néhány kedvelt koktél alapanyaggal!  Kumvat A kumvat, más néven törpemandarin a Dél-Kelet Ázsiában honos kumvat fa termése. A kumvatot héjával együtt lehet… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!