Gyógyfutár

Baba-mama: 10 rossz tanács szoptatós anyukáknak

A babavárás az egyik legszebb dolog a világon. És amikor a kis apróságot már a kezünkben tartjuk annál felemelőbb és csodálatosabb érzés nincs is. Bizony egy kis manócska nagyon sok felelősséggel jár, mindent megakarunk adni neki, hogy mindig a lehető legjobb legyen neki. És minden édesanya felkészült akar lenni, hogy minden jól menjen, még a… Tovább »

Csemetékkel a strandon

Minden szülő sokáig gondolkodik, mielőtt először a strandra merészkedik a csöppséggel vagy a csöppségekkel. Hiszen a strand nagyon sok veszélyt tartogat, ezért minden lehetőségre fel kell készülni. Ha mindenre oda tudunk figyelni, akkor felejthetetlen kalandot lehet nyújtani a piciknek egy-egy strandolás alkalmával. Vegyünk sorra néhány hasznos tanácsot, és hogy mik fordulhatnak elő a strandon, amire… Tovább »

Hogyan kezeljük a pelenkakiütést?

Ez az egyik leggyakoribb bőrprobléma ami csecsemőkorban megjelenik a kisbabáknál. Mindent igyekszünk megtenni annak érdekében, hogy a kis apróságoknak semmi baja ne essen, ezért már idejében fel kell ismerni a tüneteket és fontos tudni, hogy hogyan kezeljük a pelenkakiütést. A csöppségek bőre sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké, hiszen még sokkal vékonyabb és magasabb a víztartalma,… Tovább »

A nagy kutya-baba dilemma

Ahol már van egy közös háziállat, és hamarosan érkezik egy harmadik csöppség a családba, akkor sem kell megválni a kis kedvencektől. Természetesen néhány dolgon változtatni kell, de kutya-és baba teljes harmóniában tudnak egymás mellett élni. Nézzünk néhány érvet, ami a közös együttélés mellett szól! Természetesen fontos kiemelni, hogy bizonyos szabályokat be kell tartani. Az egyik… Tovább »

Babaarcot szeretnél? Pakold meg babbal!

Igen, jól olvastad! A babból is értékes arcpakolást lehet készíteni. Mindenkit óva intenék attól, hogy a fagyasztóláda aljáról kikapargassa a Juliskababot, vagy a nyáron eltett zöldbabot. Azonban kozmetikai célokra kiválóan alkalmas az adzuki bab. Milyen bőrtípusra ajánlott? Cikkünkből mindezt megtudhatod. Ismerd meg a történetét: Az adzuki bab (Vigna angularis) napjainkra a japán konyha egyik legjellegzetesebb és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!