A korábbiakban már szó volt az avokádó nagyszerű hatásairól a szervezetre, és ki is fejtettük, hogy miért érdemes minél többet enni ebből a jótékony növényből. Most egy nagyon gyors, nagyon könnyű, elronthatatlan avokádókrém receptet fogok ismertetni, ami kitűnő egy partira is. Lássuk hogyan készül!
1 db avokádó
1 evőkanál tejföl
1 fokhagyma
1 citrom
só, bors
Elkészítés:
Vágjuk fel az avokádót és szedjük ki a magját, majd egy evőkanál segítségével kanalazzuk ki a növény húsát. Villa segítségével törjük össze majd adjuk hozzá a tejfölt és keverjük össze. Ezután reszeljük bele a fokhagymát és ízlés szerint ízesítsük sóval és borssal, majd csak néhány csepp citromlevet csöpögtessünk bele a friss citromból. Keverjük össze alaposan, majd tegyük a hűtőbe néhány órára. És már jöhetnek is a vendégek, pirítóssal tálalva kapkodni fognak utána.