Gránátalmás csirkesaláta bébispenóttal

Nincs kedved órákat állni a konyhában? Kalóriaszegény mégis ízletes vacsorát szeretnél? Akkor a következő recept vélhetően tetszeni fog. A spenót és a gránátalma savanykás íze remekül passzol a fűszeres ropogós csirkehúshoz.
Hozzávalók:
40 dkg friss fiatal spenót

1 közepes méretű gránátalma

40 dkg csirkemell

só, bors, fűszerek, mogyoróolaj

Elkészítés:

Egy serpenyőben 2 evőkanál mogyoróolajat melegítünk, és ezen  a felcsíkozott ízlés szerint fűszerezett csirkemell csíkokat pirosra sütjük.

A spenótot  alaposan megmossuk, majd lecsepegtetjük egy konyharuhán. Így tesszük a tányérra.  A zöldség tetejére halmozzuk a ropogós húsokat.

Az egész tetejére gránátalma magokat szórunk.

Címkék: , , , ,
Tovább a blogra »