Imádom azokat az ételeket, amihez alig kell alapanyag, viszont nagyon jól passzolnak az ízek. Az sem baj, ha nem kell ezek után órákig mosogatni. Húsmentes és gyorsan elkészíthető vacsora. Azonnali fogyasztásra javaslom!
Hozzávalók:
40 dkg matsutake ( vagy más erdei gomba)
2 ág rozmaring
3 evőkanál frissen aprított snidling ( metélőhagyma)
25 dkg mozzarella
4 dkg vaj
Elkészítés:
Egy tűzálló edényben ( amit utána sütőbe , lehet helyezni) felhevítjük a vajt, hozzáadjuk a félbevágott gombát, rozmaringot, és a snidlinget.majd sózzuk, borsozzuk, és 5 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
Rátesszük a szeletekre vágott mozzarellát, majd néhány percre betesszük a sütőbe, hogy ráolvadjon a sajt.
Fokhagymás pirítóssal tálaljuk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: