Ezúttal a raviolit nem főételként hanem levesként készítjük el. Fél órát kell csupán a konyhában tölteni és kész is van a testet-lelket átmelengető csípős ravioli leves. laktató és napokig eltartható gazdag étel. Ajánlom az olasz ízek szerelmeseinek.
1 csomag sonkás ravioli
3 evőkanál sűrített paradicsomot
friss bazsalikom
só, bors, szárított oregánó
chili
Elkészítés:
1 liter vizet felforralunk és betesszük a 3 evőkanál sűrített paradicsomot. Elkeverjük és befűszerezzük. Ebbe kerül a ravioli amit az utasítás szerinti ideig főzünk. Az utolsó mozzanatként beletépkedjük a bazsalikom leveleket és további 2 percig hagyjuk főni a levest. Végezetül friss chili paprikát szeletelhet bele az, aki szereti a csípőset.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: