Gyógyfutár

Indulhat a nagy leveses hét? 5.nap: Csípős ravioli leves

Ezúttal a raviolit nem főételként hanem levesként készítjük el.  Fél órát kell csupán a konyhában tölteni és kész is van a testet-lelket átmelengető csípős ravioli leves. laktató és napokig eltartható gazdag étel. Ajánlom az olasz ízek szerelmeseinek.

Hozzávalók: 

1 csomag sonkás ravioli

3 evőkanál  sűrített paradicsomot

friss bazsalikom

só, bors, szárított oregánó

chili

 

Elkészítés: 

1 liter vizet felforralunk és betesszük a 3 evőkanál sűrített paradicsomot. Elkeverjük és befűszerezzük. Ebbe kerül a ravioli amit az utasítás szerinti ideig főzünk. Az utolsó mozzanatként beletépkedjük a bazsalikom leveleket és további 2 percig hagyjuk főni a levest. Végezetül friss chili paprikát szeletelhet bele az, aki szereti a csípőset.

 

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!