Paradicsomsaláta

A mozzarella és a paradicsom házassága az égben köttetett, hiszen remekül kiegészítik egymást. Ehhez a recepthez az olasz konyha alapfűszereit használtuk, mint amilyen  a bazsalikom és az oreganó. Olívaolajjal meglocsolva fejedelmi vacsora.

Hozzávalók:

20 db  mini mozzarella golyó

0,5 kg  koktél paradicsom

egy kis  csokor friss bazsalikom,

1 kávéskanál szárított oreganó,

2 evőkanál olívaolaj, só

Elkészítés:

A  koktél paradicsomokat megmossuk és  a nagyobbakat ketté vágjuk, míg a kisebb szemeket hagyhatjuk egyben is.

Megszórjuk sóval és az  oreganóval. Egy nagy tálba helyezzük és hozzáadjuk a  mini mozzarella golyókat, amiket szintén eldarabolhatunk. Ez természetesen ízlés dolga 🙂

Az egészre friss bazsalikom levelet tépkedünk és meglocsoljuk olívaolajjal.

Villámvacsorára vágysz? Gyűjts ötleteket nálunk!

 

 

Címkék: , , , , , , ,
Tovább a blogra »